joi, 29 septembrie 2011

Let's Do It Romania!! A doua editie. 24.09.2011

România a fost curăţată de deşeuri sâmbătă, în cadrul campaniei naţionale „Let’s do it!”. Câmpina a avut sute de participanţi răspândiţi în toate zonele verzi ale oraşului. De la mic la mare, toţi cei implicaţi au strâns saci de gunoaie şi cu siguranţă au învăţat că mediul nu poate fi ignorat. Firma de salubritate a fost nevoită să servească mai multe localităţi, dar a făcut faţă solicitărilor. Economii pe de-o parte, cheltuieli pe de altă parte. Chiar dacă în ziua de 24 septembrie gunoiul care a fost dus la rampă nu a fost taxat, cheltuielile au fost mari pentru operatorul de salubritate. Rezultatul final a fost mulţumitor. Toţi au pus umărul la o campanie care protejează natura şi ţine cont de însemnătatea ecologiei.Bineinteles nici Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova nu a putut sta deoparte si alaturi de 35 de tineri din Colegiul Forestier au iesit in Municipiul Campina si mai exact in zona Zorile sa stranga gunoaiele. Alaturi de noi au venit si Asociatia Caraiman Campina si impreuna s-au strans 170 de saci cu gunoaie. 

















Expozitie de Fotografie


Apel eco

Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova A ORGANIZAT o Expozitie de Fotografie In Municipiul Campina in perioada 08-13.09.2011.Tinerii trag semnalul de alarmă pentru natură! În parcul de la Ceas din Câmpina, o expoziţie de fotografie vă aşteaptă, timp de şase zile, să vă facă să conştientizaţi importanţa implicării fiecăruia dintre noi în protejarea mediului. Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova vă aşteaptă cu detalii…Expoziţia cuprinde poze realizate in timpul activităţilor eco anterioare la care au participat tinerii din asociaţie. Până marţi, oamenii cu respect pentru natură pot lua exemplu şi se pot înscrie în asociaţie, pentru a participa la campaniile de ecologizare viitoare.
















miercuri, 21 septembrie 2011

Marsul Biciclistilor 01.10.2011

Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova va invita sambata 01.10.2011, Orele 11.00 la Marsul Biciclistilor din Campina. Nu va exista limita de varsta, sunt invitati orice persoana care are o bicicleta si doreste sa insoteasca caravana pana la Cheile Doftanei.

Let's Do It Romania!! A doua editie 24.09.2011


Previzualizaţi
 Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova se va implica in cel mai mare proiect social din Romania .Cel mai mare proiect de implicare socială din România revine în forţă şi în  2011. Cea de-a doua ediţie a campaniei “Let’s Do It, România!” invită prahovenii  să dea dovadă de spirit civic şi să participe pe 24 septembrie, la Ziua de Curăţenie Naţională. Dacă, anul trecut, peste 7.500 de voluntari au luat parte la această amplă acţiune de curăţenie, organizatorii aşteaptă acum ca mai mult de 12.000 de persoane să ia parte la adunarea gunoaiele din arealele naturale din judeţ. Până în acest moment, 37 dintre cele 104 primării din judeţ au semnat Convenţia de participare la acest amplu proiect de voluntariat. Experienţa anterioară a arătat faptul că numărul autorităţilor locale care iau efectiv parte la acţiunea de curăţenie depăşeşte numărul celor care se alătură în mod oficial echipei ”Let’s Do It, Romania”. În 2010, 53 de localităţi au semnat Convenţia de participare, dar la eveniment au participat 62 de primării. Toţi cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro , la secţiunea “Vreau să mă înscriu!”De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-25 septembrie, voluntarii  “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curăţenia naţională.

marți, 20 septembrie 2011

Tabara Busteni luna Iulie 2011







Campania "Milioane de Oameni,Milioane de Copaci" Luna Mai 2011




Campania de educare si informare in Liceele Prahovene Luna Iunie 2011





Actiuni Extrascolare Luna Iunie 2011




Actiuni Extrascolare Luna Iunie 2011

In Luna Iunie 2011, Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova a dat tuturor sponsorilor nostri cate o diploma cu ocazia Zilei Mondiale A Mediului si le multumim pentru sprijinul acordat.













Actiuni Extrascolare Luna Mai 2011



Campania "Milioane de Oameni,Milioane de Copaci" Luna aprilie 2011